top of page

prijzen

​Onderstaande tabel geeft de huurprijs weer voor een 'eendaags evenement' zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

Voor een langere huurperiode kan er een prijs op aanvraag bekomen worden.
 

De prijzen zijn exclusief transport naar en van het evenement; daar dient de huurder zelf voor te zorgen (mits anders overeengekomen).

Prijzen.JPG

Wilt u graag ter plaatse de foto strips of collages afdrukken? Dat kan met onze Instaboothy printer. In de huurprijs zitten 200 afdrukken inbegrepen (200x2 foto strips van 5x15cm of 200 collages van 10x15cm). Verwacht u dat er nog meer foto's gaan genomen worden, dan kunnen we hierop inspelen. Als later blijkt dat er meer dan 200 prints zijn, dan komt er een extra kost van €25 bij.

Van de “OH PROPS” koffer is er een inventaris opgemaakt. Bij inlevering van de goederen zal de lijst vergeleken worden met de aanwezige props in de koffer. Voor de ontbrekende stukken zal er een kost aangerekend worden die van de waarborg wordt afgehouden.

De booths zijn zo ingesteld dat deze 3 of 4 foto’s nemen afhankelijk van de keuze van de huurder. Deze foto's worden dan apart en in een dubbele strip of collage weergegeven en mogelijk afgedrukt.

Er zijn enkele basismodellen voor de collage (4 foto's/shoot) en de foto strips (3 foto's/shoot), maar dit is enkel om een idee te geven.
In samenspraak met de klant wordt er een persoonlijk ontwerp gemaakt. Dit is mee inbegrepen in de huurprijs van een photo booth.

* Indien er extra veel werk is (afhankelijk van de aangeleverde materiaal) zal er na onderling overleg een meerprijs van €25 worden aangerekend.

De basiscollage

Basis strips

Voorbeeld.jpg

Een variatie op de basiscollage:

20180901011113.jpg
IMG_E6990.JPG
bottom of page